Vakantiepark Ardennen

Top 10 bungalowparken

Vakantiepark Ardennen: Top 10 bungalowparken 

Ardennen Online

VOOR IEDER WAT WILS!

Een vakantie met het gezin, of een vakantie met een groep vrienden. Het kan allemaal. De 10 bungalowparken hebben allemaal eigen kenmerken. De vakantieparken vormen een goede afspiegeling van de grote diversiteit van de Belgische Ardennen. Verblijf tussen de oude schilderachtige dorpjes, de mooie meren, ongerepte bossen en geniet van het lekkere lokale eten. Er is voor iedereen wat te doen: uitstapjes maken, zwemmen, fietsen, wandelen, vissen, spelen, uit eten! 

De huisjes op de vakantieparken zijn een goede uitvalsbasis om uitstapjes vandaan te maken. Tevens biedt het verblijven in een huisje de mogelijkheid om zelf te koken. De parken hebben hun eigen kenmerken. Zo verblijft u bij Les Doyards dichtbij een meer en biedt Residence Durbuy veel luxe. Alle parken geven u de gelegenheid in de natuur te verblijven. Zoals gezegd: voor ieder wat wils!

DSC_0018.jpg

Residence Durbuy

Durbuy-Barvaux

Een bestemming met standing in het hart van de Ardennen! Dit luxueuse vakantiepark is schitterend gelegen nabij Durbuy. GRATIS WIFI.

DSC_0004.jpg

Les Doyards

Vielsalm

Het bungalowpark Les Doyards is rustig gelegen aan het meer van Vielsalm (14ha) op een tiental km. van de watervallen van Coo en de Baraque de Fraiture.

DSC_0002.jpg

Vallée de Rabais

Virton / Gaume

In het meest zuidelijke gedeelte van de provincie Luxemburg, in het hartje van de Gaume, ligt het kleine charmante stadje Virton. 

DSC_0013.jpg

Village de vacances de Vencimont

Semois / Vencimont

Het vakantiepark van Vencimont is gelegen in een bosrijk domein van 22ha op korte afstand van Bouillon. 

DSC_0002.jpg

Village de Vacances de Oignies

Viroinval / Oignies-en-Thiérache

Met 120 km² aan bossen, een echt paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers.

DSC_0024.jpg

La Boverie

La Roche / Rendeux

Uitstekende locatie voor wandelaars en fietsers. Prachtig gelegen aan de oevers van de Ourthe nabij La Roche. Erkend door het Waals Gewest: 2 eikenblaadjes

Domaine du Bonsoy

Domaine du Bonsoy

Dinant / Hastière

In het hart van de indrukwekkende Maasvallei, op een steenworp van de franse grens, treft u het vakantiepark Domaine du Bonsoy midden in de bossen.

DSC_0001.jpg

Village de vacances Waulsort

Dinant / Waulsort

Bent u een grote natuurliefhebber of heeft u nood aan rust ? Waulsort is voor u het ideale plekje. Buitenzwembad van 15.06-05.09!

DSC 01.jpg

L'Espinette

Hotton / Ny

Dit kleinschalig vakantiepark is gelegen midden in de Ourthevallei, tegen de bosrand en de weilanden.

DSC_0002.jpg

Le Bochetay

Somme-Leuze / Heure

Vakantiepark langs de Ourthevallei voor natuurliefhebbers, vlakbij talrijke wandelwegen.

Powered by Maxxton