Loading...

Algemene informatie over La Boverie

La Boverie ligt halverwege tussen Rendeux en La Roche-en-Ardenne en vlakbij vele bekende stadjes in de Ardennen zoals La Roche, Hotton, Houffalize, Bastogne en Durbuy. Vakantiepark La Boverie is vooral geliefd door sportievelingen door de talrijke activiteiten die de streek biedt (kajak, quad, klimmen, mountainbike, abseilen…).

Op een steenworp afstand van de Ourthe en het strand (500 m) liggen de houten bungalows, chalets genaamd, in uitgestrekte gebieden met weilanden, groen en fruitbomen. Er zijn speeltuinen beschikbaar. Tijdens het seizoen zijn er verschillende activiteiten en animaties voor ouders en kinderen: bingo, lazer shoot, wandelingen, boerderijbezoeken, klimmen, deathrail, kajakken, enz.

Deze chalets, verspreid of gegroepeerd per 2, 3, 4 of 5, met een identiek ontwerp, zijn geschikt voor maximaal 6 personen, alleen de uitrusting en decoratie kan soms iets verschillen. Hun houten afwerking geeft hen een vriendelijk en aangenaam karakter. 

In het kader van de erkenning van het vakantiepark La Boverie door de Waalse Gemeenschap zijn de bungalows in 2 categorieën volgens het comfort niveau (aantal eikenblaadjes) geklasseerd. Type A = 2 eikenblaadjes, Type A+ = 3 eikenblaadjes.

map-belgie

Park informatie

Parkvoorzieningen

Over het vakantiepark La Boverie verspreid vindt u diverse speeltuintjes, een tennisbaan, minigolf, een basketbalveld en een visvijver. Op La Boverie vindt u ook een restaurant en taverne met terras en wasserette met wasmachine en droger.

Uitgestippelde wandelingen met vertrek vanuit het vakantiepark.

In La Roche (6 km) worden verschillende sportactiviteiten en parcours aangeboden. In de winter kunnen sneeuwliefhebbers volop genieten op de pistes van de Baraque Fraiture (25km) en Samrée (10km – enkel langlaufpiste).

Openingsuren van de receptie

Maandag en Vrijdag: 9u - 11u en 15u - 20u
Overige dagen: op afspraak

Voor de dag van aankomst bij een arrangement (Pinksteren, Kerstmis, Nieuwjaar), is de receptie open zoals op vrijdag.

Als u denkt buiten deze uren aan te komen of op een andere dag dan de afgesproken dag bij reservatie, gelieve dan de persoon die u de sleutel moet overhandigen te verwittigen op bovenstaand nummer.

Route

Sleutel adres:
La Boverie
Rue Sainte Bernadette
6987 Rendeux (Jupille)
Tel: +32 479.16.05.17
lemagnireception@outlook.fr

Via googlemaps

Fotoalbum

Krijg een goed beeld van het vakantiepark

Loading...

Omgeving

Wat er zoal te doen is in de omgeving van het vakantiepark

Wat je niet mag missen

Andere attracties 

Andere animaties 

 • Het carnaval van Barvaux-sur-Ourthe (half maart) – 21 km
 • Markt en rommelmarkt in Barvaux-sur-Ourthe (op woensdag van 8.00 tot 13.00 uur) – 21 km
 • Het carnaval “la grosse biesse“ in Marche-En-Famenne – 20 km
 • Het internationaal festival van levende standbeelden van Marche-En-Famenne (op 21 juli) – 21 km
 • De markt “1900” in Marche-En-Famenne (op 15 augustus van 9.00 tot 19.00 uur) – 21 km
 • De markt in Marche-En-Famenne (op de 1ste en 3de maandag van de maand) – 21 km
 • De planten en bloemenmarkt in Marche-En-Famenne (pinkstermaandag van 8.00 tot 19.00 uur) – 21 km
 • Ritten met paardenkoets in Marche-En-Famenne – 21 km
 • De kerstmarkt van Durbuy (van 22 november tot 5 januari) – 23 km
 • De schaatsbaan van Durbuy (van 22 november tot 5 januari) – 23 km
 • Halloween in Durbuy (31 oktober) – 23 km
 • De markt (la Petite Batte) in Bomal (elke zondag van 8 tot 13 uur) – 26 km
 • De “Saint-Martin” beurs in Bomal (11 november) – 26 km
 • De rommelmarkt van Bomal (op zondag van 1 mei tot 1 november van 09.00 tot 13.00 uur) – 26 km
 • Het helikopterfeest in Tohogne (half april) – 27 km
 • Van eind februari tot begin april vinden de “grote vuren” in de regio plaats.

Streekinfo

Een landelijk dorpje tussen Durbuy en Manhay. U kunt er terecht voor uw dagelijkse boodschappen. De prachtige omgeving nodigt uit voor lange wandelingen of fietstochten. Durbuy ligt op slechts 15 km, La Roche op 25 km en Hotton met Grotten '1001 nacht' op 9 km. In de winter kan er gelanglaufed en geskied worden in Baraque de Fraiture op 16 km afstand.

La Roche in de prachtige Ourthevallei is een toeristische trekpleister bij uitstek. Wie kent niet het spook in de beroemde ruïne, de plaatselijke gastronomie en de musea. In Hotton treffen we de magnifieke grotten van '1001 Nacht' en Rendeux vormt het ideale vertrekpunt voor wandelingen en tochten per mountain bike en te paard. Kajakverhuur in La Roche, Hotton en Rendeux voor een prachtige tocht op de Ourthe.

Een gezellig provinciestadje met een leuk autovrij centrum, waar je naar hartelust kunt winkelen of flaneren langs de talrijke terrasjes. De liefhebbers van een goede tafel komen ook ruim aan hun trekken. Het kant- en tinmuseum zijn zeker een bezoekje waard. Vanuit het centrum ben je binnen enkele minuten in de vrije natuur. Toeristische trekpleisters als La Roche, Durbuy en Rochefort liggen op minder dan een half uur.

Rendeux bestaat uit een aantal typische dorpjes waar nog landelijk geleefd wordt. Het landschap is flink glooiend en daarom een ware uitdaging voor liefhebbers van sportieve fiets- of wandeltochten. Waar u ook bent u komt altijd de Ourthe tegen met haar prachtige meanders waarop kajakkers zich helemaal uit kunnen leven. Rendeux biedt u de rust van het landleven en de nabijheid van attractiepolen als La Roche en Durbuy.

Niet vergeten voordat u naar La Boverie komt

Denk eraan voordat u vertrekt! Heeft u alle punten van dit lijstje voorzien?

 • Reisdocumenten: paspoort, voucher, reisroute, etc.
 • Het nodige om kosten ter plaatse te voldoen. In dit vakantiepark kan u enkel cash, maestro, bancontact of met VISA/Mastercard betalen.
 • Lakens (indien niet inbegrepen in de huurprijs).
 • Bad en keukenlinnen.
 • Wc-papier.
 • Een badmuts en zwembroek (Zwemshorts zijn verboden en badmutsen verplicht).
 • Zaklamp (in geval van late aankomst).
 • IBAN en BIC codes.

Vraag bij de receptie om kortingsbonnen voor de diverse activiteiten uit de omgeving!

DSC_0002.jpg

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...
Powered by Maxxton