Ourthe & Somme | Ardennen online

Vakantieparken in de Ardennen

Ardennen online

Vakantiehuizen in de Ardennen

Ardennen Online bedrijf, Somme-Leuze België

"De specialist in vakantiehuizen in de Belgische Ardennen. Ardennen Online bestaat meer dan 40 jaar en is actief in de verhuur van vakantiehuizen, verkoop van vakantiewoningen en het beheer van bungalowparken in de Belgische Ardennen. Het hoofdkantoor, gevestigd in Somme-Leuze, regio Durbuy, vormt het centrale punt voor promotie, marketing, contracting reserveringen, onderhoud, inkoop en boekhouding. Het beheer van de diverse parken gebeurt door eigen beheerders die hiervoor richtlijnen ontvangen van het hoofdkantoor.

Vakantieparken en verhuur van vakantiehuizen, bungalows, chalets en gites 

Ardennen Online beheert en verhuurt uitsluitend in de Ardennen ca 120 vakantiehuizen, bungalows, chalets en gites. Tevens beheert Ardennen Online 10 bungalowparken. De medewerkers van Ardennen Online kennen de streek perfect. De meeste onder hen wonen er reeds geruime tijd. Ze kiezen dus met zorg de vakantiehuizen op de mooiste plekjes. Ook wat betreft kwaliteit dienen de huizen aan strenge eisen te voldoen. Een vakantiehuis dient minimaal hetzelfde comfort te bieden als het eigen huis. Bovendien moeten er nog extra’s geboden worden in de vorm van een grote tuin, een mooi uitzicht en faciliteiten zoals sauna of whirlpool. De huizen staan verspreid in vele dorpen en dorpjes, maar ook in tien door Ardennen Online geëxploiteerde bungalowparken. Deze parken hebben elk een eigen sfeer en identiteit. De gasten komen nooit in een standaardpark terecht, maar logeren in een omgeving, waarin de Ardennen overheersen. De streek is en blijft een zeer belangrijke zo niet overheersende factor. De overkoepelende organisatie staat garant voor een juiste prijs/kwaliteit, service en gastvrijheid.

Makelaardij in de Ardennen

Ardennen Online is in de Belgische Ardennen de eerste professionele organisatie, met erkende IPI makelaars, voor verkoop van tweede woningen. Marc Ponnet runt  reeds meer dan 40 jaar de verkoop van vakantiewoningen, bungalows, chalets en gites in de Ardennen en startte, samen met zijn echtgenote, Ardennen Online op in het jaar 1981. Sinds 1996 worden ze bijgestaan door dochter Els en Schoonzoon Rudi Merlo, eveneens erkende IPI makelaars. Ourthe & Somme heeft in haar portefeuille een grote diversiteit aan woningen gaande van een eenvoudige houten woningen (bungalows en chalets) tot grote landhuizen. Alle woningen zijn kwalitatief en hebben een mooie ligging, de makelaars zijn bijzonder kritisch in de beoordeling. Ook in een aantal vakantieparken, bijvoorbeeld in Domaine du Bonsoy en La Boverie, worden regelmatig woningen verkocht. De nieuwe eigenaars kunnen contracten afsluiten met de verhuurafdeling, onder leiding van dochter Kit, die zorgt voor een optimaal rendement. Niemand is verplicht te verhuren. Indien toch opdracht wordt gegeven moet de woning comfortabel ingericht zijn. Buiten woningen worden ook bouwgronden verkocht. Meestal zijn het ruime percelen van +/- 1000 m2. Samen met architecten, bouwfirma's en eigen ervaren personeel kunnen wij de bouw van tweede woning realiseren. Authentieke Ardense huizen, bungalows, chalets en gites kunnen door ons gerestaureerd worden en aangepast aan de moderne eisen van comfort.

Aannemersbedrijf in de Ardennen

De bouwtak van de onderneming bestaat 13 jaar en functioneert met een klein team van ervaren mensen. Er worden niet alleen nieuwe gebouwen neergezet, maar authentieke Ardense huizen worden geheel in stijl gerestaureerd en aangepast aan de moderne eisen van comfort.

Voor meer informatie:
Ardennen Online
Telefoon: (0032)-(0)86-32 21 19
Telefax: (0032)-(0)86-32 28 82
E-mail: info@ardennes-online.com

Powered by Maxxton