120 Vakantiehuizen in Ardennen

VAKANTIEHUIS ARDENNEN

Buitenleven met de luxe van thuis

Met een vakantiehuis in de Ardennen geniet u van ongerepte natuur, rust en schone lucht. Slechts op korte afstand rijden waant u zich in een hele andere wereld. Miljoenen jaren geleden botsten twee continenten op elkaar, waardoor onder andere de Pyreneeën ontstonden. Delen achterliggend land werden ook omhoog gedrukt. Door de eeuwenlange erosie zijn dallen en rivieren in het landschap ingesleten. Deze ruige omgeving is het thuis voor een grote diversiteit aan flora en fauna. Van bijzondere veenmossen tot dichtbegroeide bossen en van reptielen en amfibieën tot grote zoogdieren als everzwijnen en lynxen.

Door de van oorsprong lastige bereikbaarheid van de Ardennen, zijn voornamelijk kleinere stadjes en een lage bevolkingsdichtheid kenmerkend voor dit uitgestrekte gebied. De trotse bevolking van de Ardennen heeft zich gespecialiseerd in het maken van streekproducten die gewild zijn tot in de verre uithoeken van de wereld. Denk hierbij aan bijzondere kazen, bieren en wijnen, maar ook aan jam van lokale vruchten. In de dorpjes en stadjes haalt u vers brood en lekkernij bij de patisserie. In de restaurants wordt voornamelijk in de herfst en winter lokaal wild geserveerd.

Ardennen Online onderscheidt zich door het aanbieden van vakantiehuizen, bungalows, chalets of gites op unieke locaties in de Ardennen. Een vakantiehuis biedt het comfort van een goed bed en eigen faciliteiten zoals een keuken, badkamer en woonkamer. Met het aanbod van 120 vakantiehuizen is er voor ieder wat wils. Ideaal om op te laden na een drukke periode, dichter tot elkaar te komen en/of om te genieten van de seizoenen in de bosrijke omgeving met veel natuurschoon.

Vind het perfecte vakantiehuis, bungalow, chalet of gite

Unieke vakantiehuizen als authentieke Ardense bungalows, chalets of gites helpen om de vakantie compleet te maken. Ook specifieke kenmerken van het vakantiehuis dragen hieraan bij. Denk aan de aanwezigheid van een zwembad voor een duik op een warme dag, of speelvoorzieningen voor kinderen zodat u uw handen even vrij heeft. Bekijk het aanbod en laat u helpen door de beschrijvingen van de verschillende huisjes en de foto’s om letterlijk een beeld te krijgen van waar u kunt genieten van uw welverdiende vakantie. 

Vijf selecties van kenmerken zijn hieronder voorgesteld. Onderin de pagina is het gehele overzicht van huisjes te zien. Door op de oranje button bij de zoekmodule te klikken is het mogelijk om nog gerichter naar het huis van uw wensen te zoeken. 

Wij willen u bij voorbaat welkom heten en wensen u een goed verblijf toe.

Vakantiehuizen met zwembad

Vakantiehuizen met zwembad

Vakantiehuizen met binnen- of buiten zwembad

Vakantiehuizen met wellness

Vakantiehuizen met wellness

Vakantiehuizen met jacuzzi, sauna en/of stoomdouche

Vakantiehuizen met Wifi

Vakantiehuizen met Wifi

Vakantiehuizen met gratis Wifi-netwerk

Kids selectie

Kids selectie

Vakantiehuizen met en/of speeltuin, speelkamer, spelcomputer.

Huisdieren welkom

Huisdieren welkom

Vakantiehuizen waar één huisdier is toegestaan. Voor meer huisdieren kan u ons telefonische bereiken.

Powered by Maxxton