Goedkoop vakantiehuis in de Ardennen

Ideaal voor met het gezin of een groep vrienden

Goedkoop vakantiehuis

Ardennen Online is zich er van bewust dat naast faciliteiten en de ligging van een vakantiehuis, ook de prijs van belang is. Wanneer u met het gezin of een groep vrienden op vakantie bent, wilt u graag geld overhouden voor uitstapjes of lekker eten en drinken. Goedkope vakantiehuizen zijn niet vanzelfsprekend. Ook hotels kunnen aan de prijs zijn. Bij Ardennen Online is het mogelijk om een hele week in een goedkoop vakantiehuis te zitten voor een bedrag vanaf €200 per week. Sorteer op prijs van laag naar hoog en kijk welk goedkoop vakantiehuis bij u past. Een week te lang voor u? Kijk dan ook naar het aanbod voor een verblijf van een midweek of weekend

Kortingsacties

Ardennen Online biedt tal van seizoensgebonden kortingen aan. Deze kortingen zijn al verwerkt in de zoekresultaten. Buitenom deze kortlopende kortingsacties zijn er nog een drietal permanente acties bij drie vakantieparken als u een vantiehuis boekt voor een gezelschap van 2 tot en met 9 personen: 

  • Buitenom schoolvakanties is er een permanente seniorenkorting van 15% voor een selectie van gelijkvloerse vakantiehuizen voor een verblijf van minimaal 5 dagen. 
  • Ook is er buitenom schoolvakanties een jonge gezinnen korting van 15% bij een verblijf van minimaal 5 dagen.
  • Boek tenminste 3 maanden van tevoren en ontvang 10% vroegboekkorting. Ook bij een verblijf van minder dan 5 dagen.

Let op! Kortingsacties zijn niet te combineren.  

Powered by Maxxton