Jonge gezinnen korting vakantiehuis Ardennen

Jonge gezinnen korting vakantie Ardennen

Zit u niet vast aan de schoolvakanties? Dat treft. Met de jonge gezinnen korting krijgt u 15% korting als u een vakantiehuis boekt voor een gezelschap van 2 tot en met 9 personen, met een minimum van 5 dagen. Zo huurt u al een vakantiehuis voor een midweek vanaf €190 voor 4 personen. Leuk ook dat u uw huisdier mag meenemen. Als jong gezin kunt u kiezen uit de volgende vakantieparken.

  • Voor jonge gezinnen is vakantiepark Domaine du Bonsay erg geschikt. Het vakantiehuis is gelegen in een bosrijk gebied en vanwege het speelplein en de ruimte om te ravotten, staat dit park bekend als een kinderpark. Leuk ook om samen met u kind een kasteel of grot te betreden.
  • Vakantiepark Le Bochetay is rustig gelegen en u vindt hier mooie natuur. zijn tal van wandelroutes. Samen met u kind het bos ontdekken behoort dus zeker tot het programma. Voor jonge gezinnen is het wel van belang dat ze over een auto beschikken. De supermarkt en het stadje liggen op zo'n 10 minuten rijden.
  • Vakantiepark Oignies is erg zuidelijk gelegen. Er zijn ook mogelijkheden voor uitstapjes met het jonge gezin. Hier kunt u bijvoorbeeld makkelijk een van de toeristische stoomtreintjes bezoeken. Ook leuk het nabijgelegen park van de prehistorie waar pijl en boogeschoten kan worden en u kind in een prehistorische tent kan spelen.

Buitenom de korting is er een geselecteerd aanbod van vakantiehuizen met kinderen waar een speeltuin, speelkamer en/of spelcomputer aanwezig is. Ook beheert Ardennen Online het vakantiepark L'espinette. Dit park staat bekend als een familiepark, vanwege de aanwezige faciliteiten en de gunstige ligging met tal van activiteiten in de omgeving.

Powered by Maxxton