Seniorenkorting vakantiehuis Ardennen

Seniorenkorting vakantie Ardennen

Buitenom de schoolvakanties krijgen senioren 15% korting bij een verblijf in een vakantiehuis van 2 tot en met 9 personen. Niet het gehele gezelschap hoeft senior (65+) te zijn. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om uw kleinkinderen te verassen. Het is tevens toegestaan om een huisdier mee te nemen. Beschikbare vakantiehuisjes zijn er voor een periode van een midweek, week of langere periode en de vakantiehuisjes zijn gesitueerd op één van de volgende drie vakantieparken:

  • Vakantiepark Domaine du Bonsay is gelegen in Blaimont, dichtbij Hastière. De omgeving is bosrijk en met diverse bekende stadjes, grotten en kastelen in de buurt zijn er tal van dagtripjes te maken. Ideaal voor senioren is dat het vakantiehuis geheel gelijkvloers is. 
  • Vakantiepark Le Bochetay is rustig gelegen en de vakantiehuizen zijn tevens gelijkvloers. Een auto is echter noodzakelijk, aangezien het vakantiepark op 15 km van het stadscentrum en supermarkt is gelegen. Vanuit het park zijn mooi wandel- en fietstochten af te leggen. Vanwege het meer heuvelachtige terrein is dit vakantiepark geschikt voor de fitte senioren die van buitenactiviteiten houden. Op slechts vier kilometer afstand is het natuurreservaat Jalna. Hier zijn honderden soorten planten, duizend soorten paddenstoelen en een kleine honderd vogelsoorten aangetroffen. 
  • Vakantiepark Oignies is erg geschikt voor als u op zoek bent naar rust. De vakantiehuizen liggen in de uitlopers van de Ardennen en pal naast een natuurgebied met 120 km² aan bossen. Op het park zijn er ook activiteiten mogelijk. Geschikt voor senioren is bijvoorbeeld petanque. In de regio zijn diverse toeristische treinroutes, grotten en musea. 

Buitenom de seniorenkorting is er aanbod voor het weekend. Tevens zijn er andere goedkope vakantiehuizen, al kan het zijn dat deze minder geschikt zijn voor senioren, omdat ze niet gelijkvloers zijn.

Powered by Maxxton