Vroegboekkorting vakantiehuis Ardennen

Vroegboekkorting vakantie Ardennen

Boek tenminste 3 maanden van tevoren en ontvang 10% vroegboekkorting bij een verblijf in een vakantiehuis van 2 tot en met 9 personen. U profiteert van een korting en garandeert zich van dat ene vakantiehuis dat u zo graag wil hebben. Vakantiehuizen met vroegboekkorting zijn gelegen op de volgende vakantieparken:

  • Vakantiepark Domaine du Bonsay bevindt zich in een bosrijk gebied. Hier vindt u vakantiehuizen met vroegboekkorting geschikt voor gezelschappen van 2, 4, 6, 8 en 9 personen. Er zijn tal van mogelijkheden voor dagtripjes. Geschikt voor gezinnen en groepen vrienden.
  • Vakantiepark Le Bochetay is rustig gelegen en biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Hier vindt u met vroegboekkorting alleen vakantiehuizen geschikt voor een gezelschap van 6 personen
  • Vakantiepark Oignies bestaat uit blokhutten die op grote afstand van elkaar staan en vanwege het bosrijke gebied treft u met wat geluk een wild zwijn of hert in de buurt van uw vakantiehuis. Dit vakantiepark is ideaal voor als u op zoek bent naar rust. De vakantiehuizen zijn geschikt voor een gezelschap van 6 tot en met 8 personen.

Bij de drie bovengenoemde vakantieparken zijn buitenom de schoolvakanties vakantiehuizen te verkrijgen met een lucratieve seniorenkorting van 15%. Op alle parken is een huisdier toegestaan. De vroegboekkorting is niet te combineren met andere kortingen.

Powered by Maxxton