HUIDIGE BEPERKINGEN MBT CORONAVIRUS

Alle woningen zijn momenteel toegankelijk zonder beperking ivm het aantal deelnemers.

Voor bijkomende informatie verzoeken wij u enkel per mail contact te nemen vie info@ourthe-somme.be

REGELING VOOR NIEUWE BOEKINGEN

Wij begrijpen dat de huidige situatie veel onduidelijkheid geeft en dat u zich vragen stelt over de eventuele annulering van uw reservatie in geval van negatieve reisadvies. Daarom willen wij zeker zijn dat u op de hoogte bent van de opties die u heeft met betrekking tot uw verblijf indien de situatie mbt Coronavirus nog steeds onzeker is.

- Voor verblijven in de periode van 01-09-2020 tot 30-03-22 bieden wij u de mogelijkheid om uw verblijf om te boeken naar een andere datum (max. 6 maand later) tot 40 dagen voor uw aankomst voor slechts € 45. Buiten deze 40 dagen gelden de algemene huurvoorwaarden.

- Voor verblijven in de periode vanaf 01-04-22 blijven de algemene huurvoorwaarden van toepassing.

EXTRA CORONA MAATREGELEN :

Aankomst bij de receptie: De recepties zijn waar nodig aangepast voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Bij aankomst bij de receptie houden we 1,5m afstand en geldt een maximumaantal gasten binnen. Gelieve ermee rekening te houden dat slechts 1 persoon toegestaan is in de receptie (Mondmasker gewenst). Omwille van de extra aandacht die geschonken wordt aan de schoonmaak van de woningen is het niet mogelijk voor 16u aan te komen. Mocht u ondanks onze voorzorgsmaatregelen later op de dag of de volgende ochtend willen aankomen, verzoek wij u een afspraak te maken voor uw aankomst.

Identificatiefiche en huurreglement: Voor aankomst dient u conform de Belgische wetgeving een identificatiefiche in te vullen met de gegevens van alle deelnemers (bij voorkeur op onze website, via link hierboven). Door de betaling van uw waarborg stemt u eveneens in met onze algemene huurvoorwaarden en het huurreglement .

Contactloos uitchecken: We hebben gezorgd voor contactloos uitchecken. De sleutel levert u in de daarvoor bestemde brievenbus in. Instructies hiervoor zijn terug te vinden in de informatiemap die u bij aankomst ontvangt. De betaalde waarborg wordt maximaal 2 weken na verblijf terugbetaald per bankoverschrijving.

Hygiënemaatregelen: Hygiëne is extra belangrijk. Naast de schoonmaak van uw bungalow wordt extra aandacht geschonken aan contactoppervlakten (waaronder deurklinken, schakelaars, tafelbladen, kraangrepen…), goede ventilatie en ter beschikking stellen van een setje met ontsmettingsproducten en doekjes.

Faciliteiten : De toegang tot de faciliteiten van onze vakantieparken (zoals bvb zwembaden) kan mogelijk verboden of beperkt zijn omwille van de beslissingen van onze Nationale Veiligheidsraad.

Powered by Maxxton