Heeft u vragen? Bel ons +32 (0) 86 32 21 19
Selecteer uw taal:
Nederlands [Beta] Nederlands [Beta] français français English English

Ruime villa-chalet op 6km van Durbuy

Deze kan ingevuld worden per pagina

Zeer ruime villa op 6km van Durbuy

 • 319.000€ inclusief inboedel

  Durbuy - Septon

   

  Ligging: Domaine de Bellevue 146, 6940 Durbuy - Septon

  Grondstuk : 2183 m² ( Extra bouwgrond beschikbaar van 1668m² aan 70.000€)

   

  Deze zeer comfortabele chalet is volledig ingericht over drie verdiepingen. Deze indeling geeft bijzonder veel mogelijkheden afhankelijk van de wensen.

  De chalet beschikt over een ruime woonkamer met houtkachel en moderne ingerichte keuken. Gelijkvloers heeft U één slaapkamer met badkamer (ligbad, wc en wasmachines). Op de bovenverdieping heeft U twee slaapkamers, een badkamer met hoekbad en toilet en een bergruimte.

  De benedenverdieping was oorspronkelijk voorzien als een aparte wooneenheid met twee slaapkamers, badkamer met douche en wc, sauna en woonkamer met keukenhoek. Deze laatste ruimte wordt momenteel gebruikt als speelkamer voor de kids, maar kan ook worden ingericht als wellness ruimte, of als aparte studio, biljard kamer met bar etc….

  De woning staat op een zeer ruime perceel van 2183 m² met een vijvertje. U heeft tevens de mogelijkheid een extra bouwperceel aan te kopen van 1668 m².

  U beschikt in deze woning in totaal over: 5 slaapkamers, drie badkamers, sauna, twee keukens, twee salons en een zeer ruim zuid gericht terras. De woning is in goede staat van onderhoud en het bekende plaatsje Durbuy ligt op nog geen 5 minuten met de auto. 

Meer informatie

Meer informatie over deze woning? Vul onderstand formulier in.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.